maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Uhkailun kaksoisstandardi

Seuraa lainaus Helsingin Sanomista:

Tulee mieleen, ymmärtääkö nuori Abdillahi itsekään, mitä hän sanoo, kun hän silmää räpäyttämättä toteaa: profeetta Muhammedista pilapiirroksia tehneiden kuuluu kuolla. "Se on meidän pyhässä kirjassa. En voi tulla siinä vastaan. Jokainen meistä on teoistaan vastuussa."


Tällaista kaivataan rutkasti enemmän, vaikka osa porukasta onkin sitä mieltä, että on harmi, kun islamistit saavat enemmän ja enemmän näkyvyyttä sekä kuuluvuutta. On kuitenkin hyvä, että islamistit itse kertoilevat siitä, mitä kaikkea hullua he ihan oikeasti kannattavat ja ajavat. Tuollaisia ei voi kukaan monikulttuurisuusfani alkaa selittelemään miksikään populistiseksi valheeksi, jonka turvin muslimeita muka mustamaalataan. Vanha virsi on sekin, että tuo on vain yhden muslimin mielipide, eikä sitä pidä ottaa vakavasti. Valitettavasti tämä virsi on täyttä paskaa ja sen tietää pässikin.

Joka tapauksessa on luvallista todeta julkisessa mediassa, että joidenkin ihmisten tulee kuolla ammoisen satukirjan sisällön loukkaamisen vuoksi. Sen sijaan ei ole sallittua ilmoittaa, että on valmis turvautumaan väkivaltaan raiskaavan ihmisen taltuttamiseksi, mikäli erehtyy kuvaamaan raiskaajia nimellä roskajoukko. No, tuomio tuli kaiketi etupäässä siitä, että O. Mäenpää nimesi etnisiä ryhmiä, joita nimitteli, mutta koska "roskajoukko" nostettiin erikseen esille, on silläkin täytynyt olla osuutta tuomiossa.

Nuoria muslimeita käsitellyttä artikkelia lueskellessani minua alkoi kiinnostaa entistä enemmän se, millaisia ihmisiä Helsingin Sanomissa työskentelee. Valtaosa toimittajista lienee toden totta aivan äärimmäisen haltioissaan erilaisista kulttuureista. Niiden lysteihin erikoispiirteisiin, kuten poliittista kuolemaa janoaviin lastentarhaopettajiin, suhtaudutaan ymmärtäväisesti, suvaitsevaisesti ja arvostaen tällaisia kiehtovia nyansseja kaikessa eksoottisuudessaan. Jengi mekastaa päitä pölkylle janoavat plakaatit kourissaan ja Hesarin toimittajan syke nousee silkasta riemusta. Kuinka kiehtovaa ja ihanaa!

Asiasta on hieman keskustelua esimerkiksi täällä ja ei voi muuta sanoa kuin että kyllä suomalaiset osaavat olla tyhmiä. Ei haittaa, että päiväkodissa on töissä kelpo kuoma, jonka puolesta vekarat joutavat nahkurin orsille, mikäli piirtävät Mohammedin kuvan. "Se oli vain typerä heitto, olettekos itse täydellisiä?" kiteyttää eräs keskustelija. Pallo heitetään suvaitsemattomille suomalaisille, joista eräs suoritti huonon keskustelunavauksen. Lisäksi Abdillahi vakuutti epäuskoiselle toimittajalle olevansa tosissaan. Tässä oppimateriaalia jostain pääkaupunkiseutulaisesta päiväkodista.

Tekisi mieli sanoa, että mitä ne tulee meidän maihin jakamaan tuomioitaan, mutta kas, mekin taidettiin käydä siellä vähän Bagdadia pommittamassa.


Entäs tällainen potaska sitten? Yksikään Suomen hävittäjä tai sota-alus ei ole laukaissut ensimmäistäkään pommia kohti Bagdadia. Entä ketkä helvetin me olemme muka tehneet näin? Tämä tästä yhdentyvästä multikulti-Euroopasta sitten seuraa. Suomenkin pitää kärsiä siksi, että eurooppalaiset NATO-maat osallistuivat Yhdysvaltojen johdolla Irakin sotaan. Aiemmassa tekstissä kirjoitinkin siitä, että suomalaisten velvollisuus on olla jatkuvasti jostain asiasta syyllisyydentuntoinen ja nöyrä kaikelle, mitä niskaamme vain keksitään kaataa.

Sitä paitsi edellinen usan pressa, jota koko kristitty maailma (käytännössä) tuki, oli sitä mieltä, että Saddam pitää tappaa. Ja sitä yhtä kaveria jahtaa Obamakin yhä. Että ilmeisesti meidänkin mielestä joku voidaan tappaa?


Ketkä v*tun me? Me ei olla Yhdysvallat. Yhdysvallat sijaita tuolla valtameren takana.

Rasismi on pahasta, tappo- tai pahoinpitelyuhkaukset ministereitä kohtaan ovat lapsellisia sekä mauttomia, mutta liiasta hössöttämisestä saattaa seurata tällaistakin pahaa:

Jokunen vuosi sitten eräiden lääkäreiden rasistiksi leimautumisen pelko esti heitä kertomasta ulkomaalaisen kollegansa tekemistä virheistä.


Ketään ei haittaisi pätkän vertaa, jos raumalaisia nimitettäisiin roskasakiksi. Kunnianloukkaus- tai kansanryhmäkiihoitussyytteen nostaja naurettaisiin ulos käräjätalolta. Auta armias, jos noin erehdyt sanomaan raiskaavista maahanmuuttajista. Minä haluan asiat selväksi ja Suomen lakiin selvän listan kansanryhmistä, joita on vastaan on mahdollista kiihoittaa.

Suomalaiset ja tuskin ruotsalaisetkaan ovat sellainen. Asiaahan voisi kokeilla kohtapuolin alkavien jääkiekon MM-kilpailuiden aikaan, mikäli joku valopää pilkkaa perinteen mukaisesti ruotsalaisia. Jos saan asiasta todisteet kasaan niin käyn raastuvassa pyörähtämässä ja vaadin tutkintapyyntöä siitä, loukattiinko julkilausumassa ruotsalaisia, joita vastaan minulla itselläni ei ole mitään.

1 kommentti:

  1. Itse olen sitä mieltä, että Abdillahin olisi aiheellista saada jonkinlainen rikossyyte. Lisäksi epäilen hänen sopivuuttaan päiväkodin opettajaksi.

    VastaaPoista

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.