lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Kansanedustajien tietoon on eksynyt päivänselvä asia

"Brax on kertonut, että oikeusministeriössä lainsäädäntöä tarkastellaan."


Kiitos, Sirpa Puhakka! Olen tosin pahoillani, koska järjen ääni ei pääse taaskaan kuuluviin, koska Tuija Braxilla ja kumppaneilla on nyrkin kokoiset vanutupot korvissaan. He eivät kuule järkeä tästä elämästä vaan elävät jossain rinnakkaistodellisuudessa nyt, aina ja ikuisesti.

Lainsäädäntö koskee näinkin monimutkaista ja vaikeaselkoista asiaa, jonka tiimoilta suurimittainen aivoriihi ei ole lainkaan perustelematonta. Kyllä tällainen asia vaatii minustakin perustavaa laatua olevan tutkinnan, pohdiskelun, mietiskelyn ja funtsinnan.

Kyseessä on otsikon mukaisesti päivänselvä asia. Asia ei ole päivänselvä minun mielestäni - se yksinkertaisesti on sitä. Tässä ei siis puhuta mielipideasiasta vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan totuudesta. Olen kirjoittanut jo aiemminkin siitä käsittämättömyydestä, ettei Suomessa kohtaa liki missään asiassa kansalaisten oikeustaju ja valloilla oleva lainsäädäntö.

"Vasemmistoliiton puoluesihteeri Sirpa Puhakan mielestä nykyiset raiskaustuomiot ovat ristiriidassa kansalaisten oikeustajun kanssa."


Tässäkään ei ole kyse Sirpa Puhakan mielipiteestä. Tämä on yksinkertaisesti päivänselvä tosiasia. Kuinka monta kilometriä rautalankaa pitää taivuttaa mahdollisimman yksinkertaiseen muotoon, jotta asia olisi oikein harvinaisen yksiselkoinen? Ei sellaista rautalangan paljoutta pysty kuvittelemaankaan.

Mitä pohdiskelemista tämä vaatii? Kuten aiemmin kirjoitinkin, ei terveen järjen mukaan tarvitse käyttää erityistä väkivaltaa, jotta raiskaus itse olisi törkeä. Ei ole törkeää tai vähemmän törkeää raiskausta - kaikki ovat jo lähtökohtaisesti rikoksia pahimmasta mahdollisesta päästä. Erityiseen väkivaltaisuuteen ei toden totta riitä sekään, että uhrin päätä lyö seinään samalla, kun hänen vaginaansa työntyy vasten toisen tahtoa.

Miltä sinusta tuntuisi, jos humalainen öykkäri tunkeutuu kotiisi ja jyystää sinua perseeseen hakaten samalla päätäsi seinään? Tuija Brax: Olisiko tämä kivaa tai nautinnollista? Onko tällaisessa tapauksessa kohtuullista päästää tekijä kävelemään parin hassun tonnin sakkorangaistus ja ehdollinen "vankeustuomio" kainalossaan? Kotimatkalla syyllinen saa väkisinmaata haluamansa uhrin päästen pälkähästä yhtä lievin seurauksin. Lisäksi nämä vahingonkorvausvaatimukset päätyvät melkoisen usein takaisinperintään, koska ei maahanmuuttajalla tai laitapuolen kulkijalla moisiin maksusuorituksiin ole mahdollisuutta.

Raha ei ratkaise. Rahaa ei tuosta noin vain sormia napsauttamalla revitä laitapuolen kulkijan selkänahasta sitä määrää, jonka käräjätuomari arpanoppia kätösessään pyöräyttämällä keksii pöytäkirjaan raapustaa. Loppusumma ei tuo kenellekään lohtua, eikä poista kärsimystä, vaikka tekijä kykenisikin kuin ihmeen kaupalla loppusumman pulittamaan. Ainoa järkeenkäypä vaihtoehto on ehdoton vankeus ja helvetin pitkäksi aikaa. Järjen kanssa nykyisellä lainsäädännöllä tosin ei ole tunnetusti mitään tekemistä. Jos lainsäädäntö asuu Eirassa, asuu ainoa oikea ja järkevä lainsäädäntö Neptunuksessa.

Lisäksi ihmisen otsassa ei yksinkertaisesti saisi olla hintalappua. Karkeasti nykysuomen oikeustaju voidaan ajatella niin, että rikas ja seksinhimoinen ihminen katsoo tilitietonsa ennen kuin käy väkisinmakaamaan toista yksilöä. Lisäksi toisen päätä saa hakata seinään, jos mieli tekee. Rahalla siitä selviää! Tuota pikaa jollain nerolla leimahtaa ja raiskauksen uhrista tehdään maksullinen nainen ja hänet laitetaan ennemmin vedelle ja leivälle.

Tuija Brax ja muut: Olisitteko niin saatanan ystävällisiä, että vetäisitte päänne pois sieltä helvetin syvältä karvaisista perseistänne, jotta osaisitte edes joku päivä ymmärtää tämän maailman meininkiä? Voisitteko mitenkään olla niin tehtäviinne sopivia ihmisiä, voisitteko? Ottakaa ne päänne pois niistä vitun perseistänne ja tajutkaa, että mitä täällä oikeasti tapahtuu ja kuinka sairaat ihmiskuonat tekemisistään selviävät, vaikka uhrit saavat loppuelämäkseen epäinhimillisen taakan kannettavakseen!