maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Omakuvan vaihdosta

Omakuva vaihtuu, mutten ole kaapista ulos astunut skinhead, huolimatta kärkkäistä maahanmuuttoa koskevista mielipiteistäni. Tykkään pitää hiukseni mahdollisimman olemattomina, eli mieluiten kaljuna. En tiedä, mistä ajatus jo hieman yli vuosi sitten lähti, mutta näin on mukava olla.

Ei tulisi yllätyksenä, mikäli joku keksisi ottaa vasta-argumentikseen "säkin kun olet tuollanen nutipää." Ikävä silti pilata voitonriemuisten ilo, koska vaatekomerossani ei ole pilottitakkia, metrohousuja tai maihinnousukenkiä.

Samalla päivittelin hieman esittelytekstiä ja poistin historian hämäristä muutaman ei-ajantasaisen ja oikeastaan melko heikkotasoisen kirjoituksen, jotka eivät sovi siihen muottiin, jonka mukaisena haluan blogini pitää. Kukaan jää tuskin kaipaamaan niitä, koska kommentteja ei ole tähänkään mennessä tullut.

Paino tulevaisuudella ja sormi ajan hermolla. Olen tuota pikaa lukenut Timo Soinin omaelämänkertakirjan "Maisterisjätkä", joten jotain siihen liittyvää kirjoitusta lienee syytä odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.