sunnuntaina, maaliskuuta 21, 2010

Alkuihmisten ajatuksenjuoksua

Käytännössä on luonnollisesti aivan sama, mitä kehityksen kelkasta pudonneet alkuihmiset tekevät omissa piireissään, mutta ei heidän neronleimauksistaan silti tarvitsisi lehdissä kuuluttaa. Nämä valtamediaan asti pääsevät julkilausumat toimivat yhä ja edelleen tukkona tasa-arvokehitykselle.

Homous on varhaislapsuudessa saatu psyykkinen vamma, jonka hoitaminen on työlästä. Synti saa aina uusia muotoja, mutta kirkko taistelee pelastuksen puolesta, Väisänen kertoo lehdessä.


Jos tästä äärivanhoillisesta Luther-säätiöstä (nimi itsessään tuo kylmiä väreitä) onnistutaan menemään vielä synnittömämpään ja konservatiivisempaan suuntaan niin liirumlaarumi täytyy lukea paperin sijaan luolakirjoituksista ja kolehti maksetaan oravannahoilla.

Tosi puritaani uskovainen vieläpä asuu siellä luolassa ja kerää marjoja ravinnokseen. Talviunille he eivät ainakaan tunnu käyvän, koska näin maaliskuussakin tuntuu olevan kovasti sanottavaa synneistä ja paheista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.