maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Muutama mielenkiintoinen uutinen

Murhaaja kysyi tekstiviestillä lupaa ennen surmaa

Eihän tässä mitään ongelmaa ole, koska murhaaja ei ollut ainakaan täysin omin lupinensa asialla. Ette ehkä tiedä, mutta Nikita Fouganthinen saama kohtelu on ollut täysin epäreilua, sillä hän kysyi ihmisten murhaamiseen ensin lupaa.

Isä pelasti vaimonsa - poika hukkui

Kaikin puolin ikävä tapaus, mutta niin oli isukin prosedyyrikin.

- Sen sijaan, että olisin sukeltanut ja vaarantanut samalla oman henkeni, vaimoni ja myös pojan hengen, vein Vanessan turvaan ja jäin rannalle rukoilemaan. Muuta en voinut tehdä.


Tällä kertaa metodi ei tuottanut toivottua lopputulosta. En ole itse asiassa koskaan kuullut pelastustoimenpiteestä, jossa rannalla istuminen ja rukoileminen olisi auttanut. En ole nähnyt palomiehiä tosi toimissa, mutta uskallan väittää, etteivät he istu rannalla lootusasennossa rukoilemassa vaan toimivat.

Juhli avioeroaan - ex-mies puukotti

- Luulen, että hän otti eron raskaasti, hän ei voinut hyväksyä, että suhde oli ohi, Daily Mail -lehden haastattelema naapuri kertoo.


Tapauksesta päätellen minäkin luulen, että miekkonen otti eron raskaasti. Varmaksi ei osaa sanoa, mutta hieman tähän suuntaan veikkaan.

WHO luopuisi käytetyimmästä hiv-lääkkeestä

Stavudinella on Maailman terveysjärjestön mukaan vaikeita sivuvaikutuksia, se esimerkiksi aiheuttaa peruttamatonta vahinkoa potilaan hermostolle.


Niin no, kaikki on tietenkin suhteellista. Kyllähän hivilläkin on aids-asteelle ehdittyään monenlaisia oireita sekä vaikutuksia, mm. kuolema.

Taiwanissa ei pian enää kävellä tupakka huulessa

Luitte aivan oikein.

Taiwan aikoo kieltää tupakoinnin kävellessä.

...

Samalla on tarkoitus kieltää tupakointi myös mopolla ajettaessa.


Huh, onneksi polkupyörällä ajaessa saanee edelleen tuprutella, mikseipä myös veneillessä.

Lehti: Obama ilmoittaa Afganistanin-sodan lopetuksen aikataulusta

Mikäpä ettei ja on hyvä, että sotimisen lopettaminen aikataulutetaan jämptisti, jottei asioista synny erimielisyyksiä. Merkintä Obaman seinäkalenterissa 26.11 vuodelle 2011: "Muista lopettaa sota!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.