sunnuntaina, elokuuta 10, 2008

Rattoisa virkistysiltapäivä kiusaajille!

Heipä hei koulu- ja muut kiusaajat, ala-arvoiset ihmisen irvikuvat. Ajattelin näin kauniina kesäpäivänä ideoida teille kerrassaan loisteliaan yllätyksen, tehän kun tykkäätte tunnetusti valita itseänne heikomman ja puolustuskyvyttömän uhrin sortonne kohteeksi.

Miltäpä tuntuisi, jos tunkeutuisin teidän nukkuessanne kotiinne ja löisin teiltä pesäpallomailalla tajun kankaalle. Heräättekin aamutuimaan kaupungin keskustasta alasti lyhtypylväisiin sidottuina ja tusseilla kirkkoveneitä ynnä kivoja haukkumanimiä täyteen raapusteltuina. Sen jälkeen hieman kloroformia nassuun ja määränpääksi otetaan suljettu halli, jossa laitan kätenne selän taakse kettingillä kiinni ja herätän teidät Ruususen unestanne iskemällä vesurilla polvilumpionne halki. Nauran kippurassa katsellessani teidän itkevän ja anovan armoa, rimpuillen samalla kerrassaan säälittävän näköisinä.

Huomaan teidän säikähtävän polvissanne ammottavia avomurtumia ja revin teiltä asiaa helpottaakseni silmät irti päästä kuumalla juotoskolvilla. Meinaan tikahtua, koska olette niin naurettavia kiemurrellessanne verilätäkössä. Äkkiä keksin uuden idean: kusen ja masturboin päällenne, otan teistä kuvia ja lähetän ne nettiin, jotta muutkin saavat nauraa. Saadaan mukavasti se teidän niin ikään ihannoimanne henkinenkin sorto taas mukaan peliin. Nautin nähdessäni teidä henkihieverissä anomassa armoa. Ihanaa nähdä teidät siinä niin avuttomina pikku reppanoina.

Jonkun aikaa itseäni viihdytettyäni alan kuitenkin kyllästyä tuskaiseen huutamiseenne ja isken teiltä jälleen tajun kankaalle potkimalla teitä maihareilla päähän tarpeeksi kauan. Muutaman kylkiluunkin murran samalla menetelmällä. Olette niin puolustuskyvyttömiä ja surkeita, varsinaisia ali-ihmisiä. Saatuani siis kystä kyllin ilonpidosta heitän teidät alasti ulos pakkaseen ja menen itse nukkumaan, jotta jaksan taas seuraavanakin päivänä keksiä jotain mukavaa jäynää teille.

1 kommentti:

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.