sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Prologi

Pitkään ellen pidempäänkin bloggauksen aloittamista mietittyäni olen nyt viimeinkin ryhtynyt tuumasta toimeen. Yhteiskuntakriittisiä, ja tyylillisesti kenties osin mielipidekirjoitusten puolelle meneviä, kolumnejani on voinut lukea internetistä aiemminkin, mutta lisäilen niitä kaikkia tiivistettyinä pikkuhiljaa tänne.

Harrastan lähinnä yhteiskunnan epäkohtien pyörittelyä ja muutamaa vakioaihetta huomattavasti toisia enemmän. Erityisesti tekstit sisältävät poliittisen järjestelmän kritisointia ja yli päätään kaikkea, mikä minua yhteiskunnassa kiinnostaa ja useimmiten aiheet ovat juuri niitä, joihin haluaisin muutosta.

Maahanmuutto-/monikulttuurisuuskriittisyys ei ole kirjoituksissani ollenkaan tavatonta ja eiköhän niitäkin tekstejä tännekin tulle ihan vain leppoisan kuulumisten kertomisen lomassa. Olen enemmän kuin iloinen, mikäli tänne pursuavat hengentuotteeni tulevat herättämään mahdollisissa mutta epätodennäköisissä lukijoissa ajatuksia. Siihen luonnollisesti pyrin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.