maanantaina, elokuuta 30, 2010

Huomio, huomio! Kirjoittamisen pääpaino vaihtuu toiseen osoitteeseen

Alan kirjoittaa tästä lähtien primääristi uuteen blogiini osoitteessa
http://jannemuhonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
, jättäen tämän nykyisen sivuston hieman taka-alalle, ja vähemmän vakavien kirjoitusten käyttöön. Poliittiset ja yhteiskunnalliset tekstit, samoin kuin muu analyyttinen ja erityistä tutkimustyötä vaativa kirjoittaminen tulee siirtymään Uuteen Suomeen.

Syy muutokseen on se, etten ole tavoittanut Bloggerin kautta niin paljon suomalaisia lukijoita kuin olisin toivonut ja paremmat edellytykset tälle lienee paitsi kooltaan pienemmällä, myös pelkästään suomalaisista koostuvalla - suomalaisella - sivustolla. Vasta lisätty kirjoitushan näkyy Uuden Suomen etusivulla niin kauan kunnes uudempia lisätään. Lisäilen sinne uunituoreiden kirjoitusten ohella muitakin tämänkesäisiä, eli verrattain uusia, tekstejä noin yhden päivävauhtia, jotta pääsisin paremmin vauhtiin. Jo nyt kommenttien määrä on ollut suorastaan valtaisaa aiempaan nähden.

Jotain vanhaa kliseistä lentävää lausetta mukaillen: tekijät eivät poistu minnekään, välineet ja toimintakenttä vain muuttuvat. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.