lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Pieni pyyntö

Minulla olisi esittää pieni pyyntö. Olkaa kilttejä ja kotiuttakaa 200 miestämme Afganistanista ja kaikki loputkin muualta päin maailmaa olemasta järjettömien alkuasukkaiden tapettavina. Tällöin uhreiksi päätyvät kenties toiset höyrypäät eivätkä ihmiset, jotka ovat maassa auttamassa.

Valitettava tosiseikkahan kuitenkin on, kuten aikoja sitten on tullut todettua, ettei noita asioita saa kohennettua millään ilveellä. Hyvät naiset ja herrat, tämä on 1980-2000-lukujen darwinismia. Älykääpiöt räjäyttelevät toisiansa taruolennon nimiin niin että huivit vain pöllyävät ja unikkopellot havisevat paineaallon puhaltaessa.

Mikseivät norjalaiset, australialaiset, puolalaiset tai irlantilaiset virittele kaiket viikot pommeja pitkin teiden varsia tai vyötäröitänsä muita tappaakseen? Voisiko olla mahdollista, että meitä onnekkaita on paiskottu sen verran reilummalla kädellä tervettä järkeä, että osaamme elää sopuisasti?

Kaikelle pyritään aina löytämään joku perustavanlaatuinen syy. Tällaista en muista ainakaan pitkään aikaan kuulleeni tai lukeneeni mitä pommien kanssa pelleilyyn tulee. En näe todisteiden puuttuessa jatkuvalle posauttelulle mitään muuta syytä kuin järjen puuttuessa ja veren maku suussa suoritetun fanaattisen hihhuloinnin, jonka ainoat funktiot ovat tuho ja kaaos.

2 kommenttia:

  1. Taidat unohtaa, että nimenomaan Euroopassa on aloitettu ja käyty kaksi historian tuhoisinta sotaa, puhumattakaan muista sodista (myös viime vuosikymmenellä). Me 'terveen järjen' eurooppalaiset osaamme myös terrorismin, esimerkiksi nuo mainitsemasi irlantilaiset.

    Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin niitä alkaa toitottaa julkisilla foorumeilla. Jos jostain löydät tutkimuksen, joka toteaa Lähi-Idän asukkaat vähemmän älykkäiksi (tai tervejärkisiksi), mielelläni sellaisen lukisin.

    VastaaPoista
  2. Kas kummaa, että olen kyseisistä sodista varsin tietoinen. Ensimmäisestä ei vielä otettu kylliksi opiksi, mutta toisesta jo toivon mukaan, vaikkakin pääsyyllinen siihen oli vain yksi maa. Eräissä maailmankolkissa sen sijaan ei opiksi oteta vaan tuhoaminen ja terrorisointi on itsetarkoitus. Se loppuu vasta sitten, kun ei ole enää päitä pölkylle, eli vääräuskoiset on listitty joka sorkka.

    Terrorismilla Anonyymi viitannee Pohjois-Irlantiin sekä IRA:han, joka on jokseenkin eri asia kuin se Irlanti mitä tarkoitin, mutta yhtälailla Eurooppaa tietenkin.

    Joka tapauksessa en vaadi sanojeni tueksi mitään tutkimuksia. Videot ja kuvat tuhoa sekä vihaa julistavia plakaatteja heiluttelevista kiihkoilijoista pitäisi riittää - puhumattakaan aseellisista yhteenotoista sekä pommi-iskuista, joissa rauhanturvaajia sekä siviilejä lakoaa kuin heinää. Länsi-Euroopan viime vuosien terrori-iskut, kuten Lontoon metroiskut, ovat olleet pääsääntöisesti islamistiryhmien suorittamia.

    Järjellisyys on suhteellista, mutta minusta tuo pommittelu ja meuhkaaminen ei sellaista ole. Anonyymi ja moni muu saavat olla eri mieltä aivan rauhassa.

    Tässäpä näitä viisaita ihmisiä rauhan asialla. Puhujia on vain yksi, mutta hyvin sanoma tuntuu kansaan uppoavan.

    http://www.youtube.com/watch?v=AFAkmsszTD8

    VastaaPoista

Jätä tähän palautetta, joka voi olla aivan mitä vain mielessäsi liikkuu. Kaikki luetaan ja noteerataan - niin ruusut kuin risutkin.